Kuk og fitte sex historie

kuk og fitte sex historie

Ho hadde mørkt langt hår, mørke øyne og en herlig og sexy kropp. Jeg hadde bare månder i forveien debutert seksuelt med ei jente på min egen alder. Javist var det deilig men hva viste vell jeg da om voksne damer kunne gjøre med en ung mann. Nærmet meg gårdsplassen til Wenche å kjente at pulsen økte i takt med spenningen om hun også denne dagen lå ute å solte seg.

Jeg girte ned mopeden å ville kjøre så seint som mulig forbi. Ja, hun solte seg idag også. Kjente at jeg faktisk ble både glad og kåt på engang. Idet jeg passerte henne reiste hun seg halvt opp. Og vinket på meg. Vinket hun meg hend eller misforstod jeg henne helt. Jeg ble stående noen sekunder å tenke da jeg hørte henne rope mitt navn. Hun viste også hva jeg hette. Kjente det begynte skikkelig å krible nå. Da jeg kom bort til henne gjorde hun ingen forsøk på å tildekke seg.

Hennes store fyldige bryst å hennes mørke brystvorter lyste mot meg. Den unge gutten som kunne hadde sett no så nydelig før i visse blader som en kompis hadde rappet av sin storebror var målløs. Føles som jeg ble stående slik i flere minutter. Disse nydelig brystene som jeg ikkje klarte å få øynene bort fra. Tenk om jeg bare kunne fått holde di i hånda et lite sekund tenkte jeg. Kjente nå at pikken min begynte å vokse å bli hard. Hadde bare shorts på meg. Kunne ho merke no tenkte jeg. Etter som tankene begynte å rule fikk jeg plutselig enn sånn indre ro over meg.

Tenkte at kanskje så hun bulen som begynte å bli større å større eller kanskje så hun ingenting. Men vis ikkje hun så det så bestemte jeg meg får at jeg skulle gjøre alt får å se det. Se bulen min i buksa. Se at pikken min vokste seg hard å stiv.

At denne unggutten også hadde pikk. Samtalen mellom oss gikk greit,og hun lurte på om jeg hadde en ekstraavis som hun kunne få kjøpt av meg. Jeg hadde desverre ikkje det men løste det raskt men å bare tenke at en av naboene ikke fikk avis idag.

Så sa selfølgelig til henne at hun kunne få en avis meg. Hun ble glad og sa hun skulle gå inn for å finne penger for avisen. Da vokste motet mitt seg langt over mitt eget hode. Jeg sa ting som jeg aldri før hadde trudd jeg skulle si til en sexy, nesten naken voksen kvinne. Du trenger ikkje betale for avisen, får det har du alrede gjort. Bare det at jeg har stått her å kunne se på dine deilige patter er betaling nok.

Mine kompiser er å bader å ser på jenter mens jeg kan stå her å se på Vennesla mest sexy kvinne, så det er garantert betaling nok, fikk tøffe meg sagt.

Herregud, sa jeg patter tenkte jeg. Jaja det var den sjansen. Ho reiser seg vell å går inn nå tenkte jeg. Hun førte den ene hånda sakte oppover magen. Oppover mot pattene som jeg så tøft hadde sagt. Hun nærmet seg nå brystene. Der rørte hun det ene brystet for første gang. Gud det så deilig ut. Ville avbryte henne og spørre om jeg kunne ta men var ikkje tøff nok ennå. Eller kåt nok ennå for den sags skyll. Hun tok på begge brystene. Og så begynte hun på brystvortene også. Beveget seg fra den ene til den andre.

Hun stønnet også litt nå. Den andre hånda beveget seg mot bikinidelen som hun hadde på seg. Hun førte en finger over det rosa glatte stoffet. Fram og tilbake gikk fingeren. Og et lite sekund var også fingeren under stoffet. Før hun plutselig reiste seg opp og sa: Syns du nå at det var trist at kompisene dine er ute å bader og du ikkje kan være med? Og fortsatte videre før jeg fikk tid til å svare. Jeg er så jævla kåt nå at jeg må komme meg inn en liten tur.

Kan ikkje du levere ferdig avisene og komme tilbake til meg? Husker ikkje om jeg svarte eller hva men kasta meg på mopeden å kjørte siste runde før jeg igjen var tilbake til huset til Wenche.

Jeg gikk rett inn. Ropte hennes navn og sa jeg kom. Skynd deg, svarte hun fra 2etg. Jeg småløp opp trappa. Midt på sofaen i stua lå hun. Med sprigende bein å to, vis ikkje tre fingre som gikk utt og inn av fitta hennes.

Jeg kjente pikken vokse ennå mer, vis det i det hele tatt gikk an! Ikkje bare stå dær, kle av deg og kom å hjelp meg. Jeg vil bli pult nå. Var ikkje sen om å hive av meg klærne å komme bort til henne i sofaen. Stod nå naken foran henne med min stive harde pikk rett ut. Hun fingret fortsatt seg selv å stønnet høyt. Hun tok nå å brukte den andre hånda på brystene.

Hun masserte di hard. Lot begge hendene jobbe mot hennes første orgasme. Hun flytta nå den andre hånda ned til fitta. Begge hendene jobbet nå febrilsk får å få henne til å komme. Jeg skjønte at hun nærmet seg og bøyde meg ned å ville slikke henne. Slikke fitte for første gang i livet mitt. Men jeg fikk ikkje lov ennå. Hun ville fingre seg selv "helt heim" som hun sa men jeg måtte ta ansiktet mitt så nærmed som mulig å se på. Jeg hadde så løst til åstikke utt min tunge å kjenne på henne.

Men gjorde det ikkje. Men jeg prøvde å snuse inn fittelukta. Hun vrei på seg, skjøt fitta og hoftene til værs som jeg aldri før hadde sett. Lå litt etterpå å hentet seg inn mens pusten hennes gikk fort.

Nå kan du slikke meg i fitta, nesten sa hun og kommanderte på ei gang. Jeg var ikkje sen om å begynne. Slik som en kattepys slikker fløte sa hun og etterpå kan du bli hardere og hardere med tungen i fitta mi. Da kan du slikke fitte som det skulle være siste gang. Da vil jeg at du slikker meg til enda en herlig orgasme. Så jeg skred til verket. Jeg hadde en grå skjorte og mørke jeans. Vår taxi hadde kommet og jeg tok på meg skoene mine.

Jeg gikk ut sammen med Nora, hun hadde på seg den sexy leppestiften. Vi kysset i heisen på vei ned og tok taxien til byen. Vi gikk inn til en bar, fikk oss et par drinker , og gikk til dansegulvet. Vi danset en god stund , jeg kysset henne , og vi danset til vi var oppbrukt.

Vi danset så tett at jeg kunne føle penisen gå borti henne hele tiden. Vi gikk fra dansegulvet pesende og med bankede hjerter begge to, før vi satte oss ned ved et bord. Jeg tok Noras hånd og plaserte den over mine jeans. Penisen min var hard som stein, og ville ikke slutte å presse i buksa. Jeg tok henne i hånden og ledet henne inn til et toalett, der vi endte opp med å kysse enda mer mens jeg holde på puppene hennes med et fast grep.

Jeg trakk henne ned for å hinte at jeg ville bli suget. Vårt sted var rett bak toalettet , og vi måtte sørge for at ingen kom og forstyrret oss. Mens jeg holdt hennes pupper stramme i hånden min, kom en ung mann på rundt 24 kom rundt og så oss.

Han fikk en god utsikt over Noras pupper. Jeg lukket bh-en hennes og så på han. Jeg ble kåt ved at han så Noras pupper. Så mye, at faktisk at penisen begynte å kjempe for å komme ut av buksene mine. Før mannen gikk, tok jeg Noras hånd og la den over mine jeans. Hun gispet , og sakte gled hånden under mine jeans og følte min penis. Mannen , som så på dette, frøs. Nora kneppet opp jeansene mine og puttet pikken min i munnen hennes. Hennes leppestift var fortsatt på leppene , og hun sugde på pikken min til den begynte å bli rosa av leppene hennes.

Jeg ba henne stoppe da jeg var i ferd med å komme. Vi bestemte oss for å flytte til den andre etasjes doe. Den var mye mer bortgjemt, og folk brukte knapt det. Den fremmede hadde også fulgt oss her , og så på mens Nora tok pikken ut igjen.

Jeg fikk kledd av henne og ba hun sitte ned. Ved hjelp av en finger , flyttet jeg trusen til siden og slikket hennes klitoris sakte. Den fremmede sakte beveget hendene over buksene, og en kort oversikt over hans ereksjon var synlig. Mens jeg slikket Nora, fikk jeg øye på at de begynte å kysse over meg. Nå klar til å ha alt, satte jeg meg ned på toalettsetet og fikk henne til å sitte på pikken min. Det var så vått og varmt. Hennes fitte spiste min kuk opp lett , og før du vet ordet av det , begynte vi å humpe hverandre , hun hoppet opp og ned på pikken min.

Hun begynte å ri meg så hardt, hun ville ha orgasme. Nora kysset meg hardt , tungen dypt i munnen min. Jeg stoppet henne og la en finger over hennes lepper.

Jeg fikk henne til å suge på fingeren min , og da den ble våt, satt jeg den sakte inn i rumpehullet hennes. Hun la ut mange stønn av smerte fulgt av glede , og jeg e holdt sakte fingeren inni henne mens hun vugget kroppen frem og tilbake. Det var nå at jeg la merke til den fremmede hadde tatt pikken ut , og runket mens han så på. Jeg stoppet umiddelbart og fortalte Nora. Hun så på meg og ga meg et smil som nesten fikk meg til å blåse min last inni henne akkurat da.

Hun snudde seg mot den fremmede. Vi fikk en nærmere titt på penisen hans. Nora spytte på pikken hans, og reiste seg og ba meg om å knulle henne doggystyle. Den fremmede begynte å onanere ved hjelp Diyas spytt som glidemiddel for hans store barberte pikk. Jeg fingret rumpehullet hennes litt mer, og prøvde å skyve pikken min inn i den. Hullet var veldig lite, og pikke min for tykk til å trenge inn i henne.

Jeg hadde bare månder i forveien debutert seksuelt med ei jente på min egen alder. Javist var det deilig men hva viste vell jeg da om voksne damer kunne gjøre med en ung mann. Nærmet meg gårdsplassen til Wenche å kjente at pulsen økte i takt med spenningen om hun også denne dagen lå ute å solte seg. Jeg girte ned mopeden å ville kjøre så seint som mulig forbi.

Ja, hun solte seg idag også. Kjente at jeg faktisk ble både glad og kåt på engang. Idet jeg passerte henne reiste hun seg halvt opp.

Og vinket på meg. Vinket hun meg hend eller misforstod jeg henne helt. Jeg ble stående noen sekunder å tenke da jeg hørte henne rope mitt navn. Hun viste også hva jeg hette. Kjente det begynte skikkelig å krible nå. Da jeg kom bort til henne gjorde hun ingen forsøk på å tildekke seg. Hennes store fyldige bryst å hennes mørke brystvorter lyste mot meg. Den unge gutten som kunne hadde sett no så nydelig før i visse blader som en kompis hadde rappet av sin storebror var målløs.

Føles som jeg ble stående slik i flere minutter. Disse nydelig brystene som jeg ikkje klarte å få øynene bort fra. Tenk om jeg bare kunne fått holde di i hånda et lite sekund tenkte jeg. Kjente nå at pikken min begynte å vokse å bli hard. Hadde bare shorts på meg. Kunne ho merke no tenkte jeg. Etter som tankene begynte å rule fikk jeg plutselig enn sånn indre ro over meg.

Tenkte at kanskje så hun bulen som begynte å bli større å større eller kanskje så hun ingenting. Men vis ikkje hun så det så bestemte jeg meg får at jeg skulle gjøre alt får å se det. Se bulen min i buksa. Se at pikken min vokste seg hard å stiv. At denne unggutten også hadde pikk. Samtalen mellom oss gikk greit,og hun lurte på om jeg hadde en ekstraavis som hun kunne få kjøpt av meg.

Jeg hadde desverre ikkje det men løste det raskt men å bare tenke at en av naboene ikke fikk avis idag. Så sa selfølgelig til henne at hun kunne få en avis meg.

Hun ble glad og sa hun skulle gå inn for å finne penger for avisen. Da vokste motet mitt seg langt over mitt eget hode. Jeg sa ting som jeg aldri før hadde trudd jeg skulle si til en sexy, nesten naken voksen kvinne. Du trenger ikkje betale for avisen, får det har du alrede gjort. Bare det at jeg har stått her å kunne se på dine deilige patter er betaling nok. Mine kompiser er å bader å ser på jenter mens jeg kan stå her å se på Vennesla mest sexy kvinne, så det er garantert betaling nok, fikk tøffe meg sagt.

Herregud, sa jeg patter tenkte jeg. Jaja det var den sjansen. Ho reiser seg vell å går inn nå tenkte jeg. Hun førte den ene hånda sakte oppover magen. Oppover mot pattene som jeg så tøft hadde sagt. Hun nærmet seg nå brystene. Der rørte hun det ene brystet for første gang. Gud det så deilig ut. Ville avbryte henne og spørre om jeg kunne ta men var ikkje tøff nok ennå.

Eller kåt nok ennå for den sags skyll. Hun tok på begge brystene. Og så begynte hun på brystvortene også. Beveget seg fra den ene til den andre. Hun stønnet også litt nå. Den andre hånda beveget seg mot bikinidelen som hun hadde på seg. Hun førte en finger over det rosa glatte stoffet. Fram og tilbake gikk fingeren. Og et lite sekund var også fingeren under stoffet.

Før hun plutselig reiste seg opp og sa: Syns du nå at det var trist at kompisene dine er ute å bader og du ikkje kan være med? Og fortsatte videre før jeg fikk tid til å svare. Jeg er så jævla kåt nå at jeg må komme meg inn en liten tur. Kan ikkje du levere ferdig avisene og komme tilbake til meg?

Husker ikkje om jeg svarte eller hva men kasta meg på mopeden å kjørte siste runde før jeg igjen var tilbake til huset til Wenche. Jeg gikk rett inn. Ropte hennes navn og sa jeg kom. Hennes fitte spiste min kuk opp lett , og før du vet ordet av det , begynte vi å humpe hverandre , hun hoppet opp og ned på pikken min. Hun begynte å ri meg så hardt, hun ville ha orgasme. Nora kysset meg hardt , tungen dypt i munnen min.

Jeg stoppet henne og la en finger over hennes lepper. Jeg fikk henne til å suge på fingeren min , og da den ble våt, satt jeg den sakte inn i rumpehullet hennes. Hun la ut mange stønn av smerte fulgt av glede , og jeg e holdt sakte fingeren inni henne mens hun vugget kroppen frem og tilbake. Det var nå at jeg la merke til den fremmede hadde tatt pikken ut , og runket mens han så på.

Jeg stoppet umiddelbart og fortalte Nora. Hun så på meg og ga meg et smil som nesten fikk meg til å blåse min last inni henne akkurat da. Hun snudde seg mot den fremmede. Vi fikk en nærmere titt på penisen hans.

Nora spytte på pikken hans, og reiste seg og ba meg om å knulle henne doggystyle. Den fremmede begynte å onanere ved hjelp Diyas spytt som glidemiddel for hans store barberte pikk.

Jeg fingret rumpehullet hennes litt mer, og prøvde å skyve pikken min inn i den. Hullet var veldig lite, og pikke min for tykk til å trenge inn i henne.

Jeg prøvde å sette inn to fingre, så tre, så prøvde jeg min kuk igjen. Denne gangen, spissen gikk i. Så sakte, tomme for tomme, jeg gled min pikk inni hennes analhull. Tetthet og varme var nok til å gi meg flere orgasmer bare ved å være der. Jeg vugget kroppen min frem og tilbake sakte. Nora begynte å stunne intenst. Jeg knullet henne hardt, stoppet ikke for en pust, med et konstant tempo.

På ett punkt, skrek hun til meg for å slutte fordi det ble for intenst. Jeg stoppet ikke , jeg kjørte henne hardt som en okse , pumpet penisen min i hennes våte rasshøl. Den fremmede mannen så på puppene til Nora, jeg fjernet bh-en helt slik at han fikk en bedre utsikt. Jeg slikket hennes brystvorter og bet dem lett.

Jeg kunne fortelle at hun var fortsatt veldig kåt. Jeg kysset henne tilbake og satt to fingre inn i hennes fitte. Nora så på den fremmede og rørte hans bankende kuk. Hodet mitt var i full spinn , og penisen min ble hard igjen. Nora bøyde hodet over og jeg dasket til rumpa hennes. Den fremmede fikk signalet og gikk over. Hun holdt meg og snudde meg rundt for å kjenne den siden , og holdt meg bakfra, holdt hele kroppen min mot sin, holdt magen og puppa,. Det føltes så varmt, jeg hadde aldri følt slik før, da som hun holdt, Hun nådde rundt og spredde beina mine og åpnet slik at vannstrålen siktet rett på meg,, OMG, hun satte meg så vannjetten på full styrke rett på min kosetapp, jeggynte å Jeg åpner glassdøren og stiger ut av dusjen.

Baderommet damper etter en lang, varm dusj. Jeg nyter varmen fra det oppvarmete baderomsgulvet og begynner å tørke meg. Stryker det myke håndkleet over kroppen. Det er få ting som slår store, myke hotellhåndklær. Jeg bøyer meg ned og tvinner håndkleet rundt håret som en turban. Ser meg i speilet og lager trutmunn til meg selv. Jeg tripper på tå ut av badet. Kveldens antrekk ligger klar på senga. En sjokoladebrun, tettsittende kjole som rekker ned til knærne. Pyntet med gullpaljetter formet som blomster enkelte steder.

Kjøpt ny før avreise. Svart blondeundertøy, svarte nylonstrømper med blondekant og et par lekre, høye hæler i gull. Kjøpt inn for å matche paljettene på kjolen. Jeg har gledet meg i hele dag til å prøve antrekket.

Jeg snurrer av håndkleet og lar det våte håret falle nedover nakken. Kaster håndkleet over en stolrygg. Naken står jeg foran sengen og betrakter klærne. Vurderer hvilket plagg jeg skal begynne med først. Jeg velger å begynne med hofteholderen. En svart lekker sak med blonder. Strekker den rundt meg og fester hempen nede ved navlen. Snurrer den deretter rundt til korsryggen. Stroppene henger løst nedover lårene. Justerer lengden på skulderstroppene og plasserer et par kyllingfileter nedi skålen.

Det gir meg litt kløft. Setter meg deretter ned på sengekanten og plukker opp strømpene. Jeg åpner pakken og trekker dem varsomt ut. Ruller den første opp mellom fingrene. Passer på at mine gulllakkerte negler ikke lager hull i det florlette stoffet. Putter tåspissen ned i strømpen og trekker den oppover benet mitt.

Fester den tilslutt i hempen fra hofteholderen, både fremme og bak. Gjør tilsvarende med den neste. Passer på at strømpene sitter godt oppe på låret, og at stroppene er korte nok til at strømpene ikke vil sige ned i løpet av kvelden. Ingenting verre enn strømper som siger ned til knærne. Tilslutt trekker jeg på meg trusen. En sexy liten sak med blonder.

Bretter kuken og ballene min bakover og plasserer dem pent i trusa, slik at det ikke vil bli noe bule i den tettsittende kjolen. Ja, jeg er en transe. Mann til vanlig, med jobb og bikkje. Har likt å kle meg i jenteklær siden jeg var liten guttunge. Hadde en storesøster med et spennende klesskap. Har opprettholdt denne lidenskapen i voksen alder, og etter hvert perfeksjonert den. Jeg løfter kjolen opp fra senga og holder den foran meg.

Jeg putter inn armene først og trekker den deretter over meg. Drar den nedover kroppen til den ender rett over knærne. Justerer til den sitter som den skal.

Ser meg i speilet. Kløften vises pent i utringningen. Går deretter ut på badet. Venter med å ta på skoene. Liker ikke å sminke meg i høye hæler. Drar håret bakover og fester det i nakken. Begynner å sminke meg. Foundation, pudder, mascara, øyenskygge og alt som trengs. Det var søndag morgen kl 8. Nå er det 6 timer til jeg setter mitt rekord i forsøke å være kledd fra topp til tå i gummi. Etter timer i gummi skal jeg kl 2 ta det av meg.

Det var onsdag morgen etter en tur i butikken for å handle inn det jeg trenger de neste dagene, jeg tok på meg bukse med føtter, body med hansker og maske og en catsuit med føtter.

Klokken er da 10 på onsdag formiddag. Nå er det søndag, ligger litt døsig, for å kunne sove har jeg tatt sovepiller og de slår meg litt ut. Jeg går på badet. Tar av meg gummien vasker det og henger det opp.

Så er det min tur til en vask. Lukter sikkert ikke godt. På ettermiddagen gikk jeg meg en tur, godt med litt frisk luft.

Når jeg kom hjem og låste meg inn kom nabodama og nesten brøytet seg vei gjennom døra. Doen min er i stykker og jeg må låne din. Hun hadde tydelig vis travelt. Men der inne hang jo mitt gummitøy. Nå var jeg en hemmelighet mindre. Hun kom ut, smite lurt og ga meg et kyss på kinnet. Takk for lånet, sa hun og forsvant inn til seg selv.

Det gikk 14 dager med mye jobb og lite gummi. Når jeg kom hjem på torsdagen lå det et brev i postkassa uten frimerke. Det var fra nabodama. Hvis du kan ta på deg gummiklærne som hang på badet og komm inn til meg kl 4 i morgen kveld. Nå ble jeg spent, men bestemte meg for å gjøre det. Fredag kom jeg tok på meg gummiklærne som hun bad om og presis kl 4 ringte jeg på døra.

Det er bare vi to i den oppgangen så jeg tok sjansen på å gå kun i gummi fra topp til tå. Kom inn sa hun, og hva ser jeg på innsiden. En praktfull kvinne kledd opp i latex fra topp til tå som meg. Jeg holdt på å besvime av synet. Hun ga meg et langt kyss, for så komme med en velkomst drink. Takk for at du ville komme sa hun.

Satt oss ned i sofaen og hun krøp inn til meg og småpratet litt mens vi drakk opp drinken. Hun reiste seg opp og forsvant in på kjøkkenet.

Straks mat ropte hun og ikke lenge etter satt vi og spiste en gryterett og rødvin. Bordet var dekket med en hvit duk av gummi. Maten var god og jeg kjente at pikken struttet så det nesten var vondt inne i gummien. Bare synet av henne i gummi gjorde meg ør i hodet.

Etter maten ble vi sittende i sofaen og mer vin ble skjenket i glasset. Hun krøp inn i armkroken min og strøk meg over den gummikledde kroppen min. Det var vanskelig for meg å skjule pikken som ville ut av gummien. Slik ble vi sittende en stund og mye vin ble Hun kastet et blikk rundt i butikken fra sin plass bak disken, ingen flere kunder å se. Jeg får benytte anledningen til å tisse en skvett, tenkte hun.

Akkurat da stanset en buss foran forretningen. Den så ut til å være full av gutter fra en gutteskole. Jeg får vente med å tisse for å se om de vil kjøpe noe, tenkte hun.

Jenny var butikkens ekspeditrise. Varene var suvenirer laget av lokale brukskunstnere og kunstnere. Butikken lå i en idyllisk landsby, som var et populært turistmål. Sola bakte mot butikkens sørvendte fasade denne pene sommerdagen. Jenny hadde erfaring med at det ble varmt i forretningen på slike dager. Da hun hadde hørt den gode værmeldingen på radioen kvelden før, hadde hun bestemt seg for ikke å ha på seg underbukse under skjørtet neste dag.

kuk og fitte sex historie Alle gode ting er tre Sladret om den 5 oktober av anonymisert. Jeg snurrer av håndkleet og lar det våte håret falle nedover nakken. Nå er det søndag, ligger litt døsig, for å kunne sove har jeg tatt sovepiller og remote vibrator nudist norge slår meg litt ut. Jeg førte hendene mine sakte og varsomt over BHèn som dekket mine bryst, og kjente at bare den sommerfugllette berøringen strammet brystvortene mine og sendte elektriske støt ned til underlivet mitt. Sladret stive brystvorte livecam sex den 9 mars av Afrodite.

0 thoughts on “Kuk og fitte sex historie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *