Noveller erotikk nurumassasje

noveller erotikk nurumassasje

Hun hadde med seg noe som minnet om olje, bare mye tykkere. Hun begynte å smøre seg selv inn. Dette var merkelig, det var jo jeg som skulle bli massert her, ikke hun. Så skjønte jeg opplegget. Hun lente seg over meg og begynte å massere meg med kroppen sin. Jeg kjente puppene hennes gli mykt over ryggen min, det ver deilig. Jeg ble naturlig nok som enhver mann ville blitt, kåt. Hendene hennes masserte meg på siden av meg mens hun forsatte å stryke meg med kroppen sin.

Det var som om oppgaven hennes var å gjøre meg kåt. Hun kom med lette stønn helt intil øret mitt hver gang hun gled oppover ryggen min. Jeg snudde meg og la meg utolmodig ned på ryggen. Hun la seg oppå meg igjen og fortsatte med å masere meg. Jeg kjente pikken min gli mot den barberte fitta hennes. Som jeg ville inn i den nå. Hver gang hun beveget seg mot meg, håpet jeg at jeg ville gli inn i henne. Hun holdt på slik et par minutter og jeg holdt snart ikke ut mer.

Hun bøyde seg over meg og tok på meg kondomet. Så bøyde hun seg over meg igjen og gled ned på meg. Denne gangen med pikken min glidende inn i fitta hennes. Det var en ubeskrivelig følelse. Så begynte hun å gli opp og ned på meg. Jeg ville ikke komme med en gang, men hun ga meg ikke noe valg.

Hun red meg altfor fort til at jeg klarte å holde meg. Forsiden Verdt å vite Litt om Nuru massasje. Litt om Nuru massasje 0 Verdt å vite. Klargjøring Et rom der temperaturen vil holde seg varm under hele massasje økten, er viktig. Du kan også benytte deg av en luftmadrass. Det er greit å varme opp Nuru magic gel før bruk, gjerne i et vannbad. Dette er den virkelig artige delen. Begge kan med fordel begynne med en varm, deilig dusj sammen eller et bad.

Stemningen er er en av de virkelig viktige tingene med en vellykket Nuru massasje. Om man ikke er i humør, er det heller ikke mulig å gjennomføre en vellykket Nuru massasje.

Når badet eller dusjen er ferdig, er det egentlig meningsløst å tørke seg. Den som skal masseres legger seg ned enten på en seng eller et annet egnet sted for å masseres. Dersom man benytter en vanlig seng, anbefales å benytte en PVC laken,. Selve Nuru gelen setter ikke flekker, men det BLIR våt og det er ikke nødvendigvis så morro når man skal legge seg for kvelden… Ikke spar på Nuru gelen, dete r viktig å benytte mye, i motsettning til en vanlig massasje hvor man skal løsne stive muskler, dreier en Nuru massasje seg utelukkende om å skape en erotisk stemning og gode opplevelser.

Det er hovedsaklig to måter å starte en Nuru massasje på: Den som skal massere begynner typisk med å hele det over sin egen kropp. Benytt så din egen kropp til å massere partneren som ligger i ro.

Benytt Nuru gel som vanlig massasjeolje, bare i større mengder. Noe av det artigste med en Nuru masasje er jo å benytte hele kroppen for å massere.

noveller erotikk nurumassasje Forsiden Verdt å vite Litt om Nuru massasje. Vær oppmerksom på at gelen er vannløselige og vil miste sine kjendis sex vi menn piken 2004 egenskaper hvis for mye vann tilsettes. Noveller erotikk nurumassasje spar på Nuru gelen, dete r viktig å benytte mye, i motsettning til en vanlig massasje hvor man skal løsne stive muskler, dreier en Nuru massasje seg utelukkende om å skape en erotisk stemning og gode opplevelser. Share on Digg Share. Man kan benytte Nuru gel for å massere stående i dusjen også, eller i badekaret. Begge kan med fordel begynne med en varm, deilig dusj sammen eller et bad.

Hun hadde med seg noe som minnet om olje, bare mye tykkere. Hun begynte å smøre seg selv inn. Dette var merkelig, det var jo jeg som skulle bli massert her, ikke hun. Så skjønte jeg opplegget.

Hun lente seg over meg og begynte å massere meg med kroppen sin. Jeg kjente puppene hennes gli mykt over ryggen min, det ver deilig. Jeg ble naturlig nok som enhver mann ville blitt, kåt. Hendene hennes masserte meg på siden av meg mens hun forsatte å stryke meg med kroppen sin.

Det var som om oppgaven hennes var å gjøre meg kåt. Hun kom med lette stønn helt intil øret mitt hver gang hun gled oppover ryggen min.

Jeg snudde meg og la meg utolmodig ned på ryggen. Hun la seg oppå meg igjen og fortsatte med å masere meg. Jeg kjente pikken min gli mot den barberte fitta hennes. Som jeg ville inn i den nå. Hver gang hun beveget seg mot meg, håpet jeg at jeg ville gli inn i henne.

Hun holdt på slik et par minutter og jeg holdt snart ikke ut mer. Hun bøyde seg over meg og tok på meg kondomet. Så bøyde hun seg over meg igjen og gled ned på meg. Denne gangen med pikken min glidende inn i fitta hennes. Det var en ubeskrivelig følelse. Så begynte hun å gli opp og ned på meg.

Jeg ville ikke komme med en gang, men hun ga meg ikke noe valg. Hun red meg altfor fort til at jeg klarte å holde meg. Uansett hvilken fremgangsmåte du velger som utgangspunkt, glir de gjerne over i hverandre underveis.

Både menn og kvinner vil oppleve en intim massasje med nuru gel som en annerledes opplevelse du husker naturligvis å bruke masse gel det er glattere og våtere enn noe som helst annet. Av naturlige årsaker, må man være forberedt på å påføre mer gel underveis i dusjen, siden det vil skylles vekk etter hvert. Du må være logget inn for å kommentere. Forsiden Verdt å vite Litt om Nuru massasje. Litt om Nuru massasje 0 Verdt å vite. Klargjøring Et rom der temperaturen vil holde seg varm under hele massasje økten, er viktig.

Du kan også benytte deg av en luftmadrass. Det er greit å varme opp Nuru magic gel før bruk, gjerne i et vannbad. Dette er den virkelig artige delen. Begge kan med fordel begynne med en varm, deilig dusj sammen eller et bad.

Stemningen er er en av de virkelig viktige tingene med en vellykket Nuru massasje. Om man ikke er i humør, er det heller ikke mulig å gjennomføre en vellykket Nuru massasje. Når badet eller dusjen er ferdig, er det egentlig meningsløst å tørke seg. Den som skal masseres legger seg ned enten på en seng eller et annet egnet sted for å masseres. Dersom man benytter en vanlig seng, anbefales å benytte en PVC laken,. Selve Nuru gelen setter ikke flekker, men det BLIR våt og det er ikke nødvendigvis så morro når man skal legge seg for kvelden… Ikke spar på Nuru gelen, dete r viktig å benytte mye, i motsettning til en vanlig massasje hvor man skal løsne stive muskler, dreier en Nuru massasje seg utelukkende om å skape en erotisk stemning og gode opplevelser.

Det er hovedsaklig to måter å starte en Nuru massasje på:

0 thoughts on “Noveller erotikk nurumassasje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *